Thuis

MTW-Blades Mechanical Equipment(Suzhou) Co.,LTD Fabrieksreis

China MTW-Blades Mechanical Equipment(Suzhou) Co.,LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  MTW-Blades Mechanical Equipment(Suzhou) Co.,LTD fabriek productielijn 0MTW-Blades Mechanical Equipment(Suzhou) Co.,LTD fabriek productielijn 1MTW-Blades Mechanical Equipment(Suzhou) Co.,LTD fabriek productielijn 2MTW-Blades Mechanical Equipment(Suzhou) Co.,LTD fabriek productielijn 3MTW-Blades Mechanical Equipment(Suzhou) Co.,LTD fabriek productielijn 4MTW-Blades Mechanical Equipment(Suzhou) Co.,LTD fabriek productielijn 5

 • OEM / ODM

  CORRECTIES – PAGINA 3

   

  MTW-BLADEN - OEM LEVERANCIER AAN HITACHI

  MTW boekt grote vooruitgang!

  Na het verstrekken van een reeks productsteekproeven en het coördineren van een aantal installatieinspecties MTW-heeft de BLADEN Hitachi-Co. van Bouwmachines, de controleproces van Ltd om hun OEM leverancier overgegaan te worden.

  Tijdens de inspecties voltooide HITACHI een diepgaande analyse van ons materiaal (vlamknipsel, malenmachines, thermische behandelingsmachines, enz.) en drukte hun tevredenheid met onze producten en onze kwaliteitscontrole uit. Wij ontvingen hoge tekens en een uitstekende evaluatie van ons productiebeheer, kwaliteitscontrole, en het testen materiaal. Door dit proces bood HITACHI waardevolle suggesties aan om huidige en toekomstige problemen te behandelen.

  Wij geloven dat onze samenwerking met Hitachi onze productieefficiency zal verbeteren en zal helpen om onze ontwikkeling in een fabrikant van wereldklasse te stroomlijnen.

  Wij danken oprecht Hitachi voor het steunen van ons!

Contactgegevens
MTW-Blades Mechanical Equipment(Suzhou) Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. sale

Tel.: 0512-66312761

Fax: 86-0512-66312761

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)